- 22 Kas 2020
- 1,401
- 901
Tşkler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Birazdan damlarlar RT ettimbizim neden kapanmıyor 5 yıldır kullanıyoruz
Papara 1 ara sıkıntı başkan ondan yol aldım benbizim neden kapanmıyor 5 yıldır kullanıyoruz
Alakası yok düzenli para transferi yapmıyormusunuz hep düşük ve küsaratlı hesaplar arasında listeye giriyorsunuz orda bile risk birimi vardırPapara 1 ara sıkıntı başkan ondan yol aldım ben
merhabalar tc onay avatarınız ve de twitter postunuzu konuya bırakınız bol şanslarMerhaba bol kazançlar
öyle oluyor 100k direk gönder trasnfer yap gelsin sorun olmazdı bizlere gelen bilgiler hep böyle finasn birimdenpayfix yıllardır açık bir kere bile kapanmadı . papara üst üste evrak isteyince ,açmamak için bahane üretiyorlar daha fazla zorlarsam açsalar bile içeride para kalır veya ceza falan çıkabilir diye bıraktım ben de. benim de baya oldu kapanalı. ama düzenli transfer olmadığı için bir de ufak miktarlar olduğu için risk birimine takılmıştır. doğru.
Dm kankaöyle oluyor 100k direk gönder trasnfer yap gelsin sorun olmazdı bizlere gelen bilgiler hep böyle finasn birimden
sizi biraz araştıralım siz bekleyin lütfen foruma sürekli multi hespa açacan etkinlikçiler oluyor sizleri bekletecegizBenim papara patlak payfix olmaz mı
sizler hesap bilgisini bana dm iletiniz lütfen kontrol etmemiz gerekiyorBenim papara patlak payfix olmaz mı